luni, 5 august 2013

Slotul favorit a anului: Mega Moolah



Mega Moolah Variații: 3 întorsături noi pe un favorit vechi Mega MoolahKnown ca Millionaire Maker pentru amatorii de cazinou online, Mega Moolah Progressive este o distracție, incitant, și profitabile sloturi titlu. De la introducerea sa în 2006, Mega Jackpot-Mega Moolah a platit 12,3 milioane de euro. Aceasta este o mulțime de Moolah! Și nu include nici măcar jackpot-uri mai mici plătite pe mare, Maxi, iar nivelurile de mini jackpot.

Diferite minime și maxime pariurile pe cele patru niveluri jackpot Mega Moolah face apel la oameni de pe toate nivelurile de joc, de la cei care doresc să parieze 1 cent pentru cei care doresc să ia de risc un pic mai mult pe fiecare pariu. Acum, gamerii online pot bucura de toate caracteristicile mare de Mega Moolah în trei noi versiuni ale acestui sloturi clasic.

5 Reel unitate Mega Moolah dispune de 5 role, 15 de linii de câștig, și jackpot-uri progresive cu o multime de potențialul de a declanșa sălbăticie, risipește, și rotiri gratuite cu multiplicatori. Ea are o cursa rutier / tema cina, deci Corvette și mașini de raliu, burgeri, cartofi prajiti, si cocs toate proeminent în grafica. Pariul maxim este de $ 15.

Isis Mega Moolah oferă jucătorilor șansa de a câștiga bogățiile faraonilor în acest 5-tambur, 25 de linii de joc. Acesta include toate jackpot-uri de acțiune fast-paced și progresivă a original joc Mega Moolah, plus unele răsuceste noi interesante, cum ar fi caracteristica Gamble, care permite jucătorilor să duble sau patru ori câștigurile lor prin estimarea costum sau culoare a unui card. Pariul maxim este de $ 25.

Related posts

Description: Slotul favorit a anului: Mega Moolah Rating: 4.5 Reviewer: Unknown ItemReviewed: Slotul favorit a anului: Mega Moolah
Al
Mbah Qopet Updated at: 11:04

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu