luni, 5 august 2013

Descrierea slotului: Jason and the Golden Fleece


lăturați-vă un erou pe o căutare epic în Jason și lânii de aur Gata pentru o aventura epica cu acest nou titlu uimitor Slot, Jason și lânii de aur ajunge. La fel ca Jason și Argonauții a mers pe o aventura extraordinară pentru a găsi lânii de aur și de a câștiga din nou poziția de drept lui Jason ca rege, acest titlu sloturi provocări jucatori pentru a finaliza propria lor căutare în căutare de bogății și premii speciale.

 La fel ca cele mai multe sloturi de titluri, Jason și lânii de aur are o multime de icoane bonus incitante, inclusiv Wilds, risipește, rotiri gratuite, și multiplicatori. Ce seturi de acest joc în afară este unic secțiunea Bonus Trail, care include șase jocuri bonus care trebuie îndeplinite și a cucerit, în scopul de înainte de a putea continua pe traseu. Fiecare din cele șase jocuri bonus oferă artă ecran unic și un dușman provocatoare din povestea lui Jason, cum ar fi harpie, sirene, și un dragon.

Inamic vă oferă o provocare, cum ar fi găsirea recompense ascunse, filare o roată bonus, sau a câștiga un joc de cărți Hi-Lo. Dacă vei fi victorios, puteți descoperi premii și bonusuri valoroase ca Multiplicatorilor de 15x. Câștiga jocul final de bonus pentru a revendica lânii de aur!

Related posts

Description: Descrierea slotului: Jason and the Golden Fleece Rating: 4.5 Reviewer: Unknown ItemReviewed: Descrierea slotului: Jason and the Golden Fleece
Al
Mbah Qopet Updated at: 11:02

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu